“Beleef zoete momenten van oprecht plezier en geniet van mijn puur ambachtelijk vakmanschap.”

Inspiratie
Met de smaakpapillen in topconditie volgde ik hotelschool Spermalie in Brugge.  Ik liep stage in Hotel Metropole**** in Zwitserland en doorloopte alle parties in de keuken van het gereputeerde hotel - restaurant Le Sanglier des Ardennes **** in Durbuy.

Na de hotelschool studeerde ik verder aan de Hotelmanagementschool in Namen, met wederom stages in het buitenland. In Zweden en Zuid-Afrika deed ik inspiratie op. “Het plukken van verse kiwi’s, mango’s en lychees in Zuid-Afrika was een geweldige ervaring. Nergens anders smaken ze zo lekker als daar. En naast het hotel waar ik werkte stond een kleine nougat fabriek waar ze de specialiteit maakten met verse macadamianoten van de plantage uit de buurt. Heerlijk!” 

Een andere inspiratiebron vond ik in Gloucestershire, in Groot-Brittannië. Bij Relais & Châteaux - Buckland Manor Luxury Hotel ***** maakte ik kennis met de traditionele Britse high tea op hoog niveau. De scones, sandwiches en clotted cream vliegen mij rond de oren en de droom van een eigen tearoom was geboren. Terug in België volgde ik opleidingen tot ambachtelijke glacier.  Onlangs begon ik de opleiding tot chocolatier, dus die tearoom, die komt er wel!  

De naam Tivoli is afgeleid van het gelijknamige pretpark in Denemarken.“Ik wil mensen blij maken, net zoals dat in het pretpark gebeurt.” Geuren, kleuren, smaken en texturen… Patisserie in de breedste zin van het woord, maar uitsluitend op hoogwaardig niveau. Uniek in zijn soort.

Kijk rustig rond en laat je verleiden,